Recreatieve fietsen en service van topkwaliteit, in Winschoten!

Merken die we voeren zijn: Koga, Gazelle, Merida, Batavus, Orbea, Union. 

Wij leveren nieuwe fietsen maar ook occasions /gebruikte fietsen.

Mulder2Wielers levert het totale pakket. We beginnen met een goed stuk advies, leveren de fiets, accesoires, verzekeringen en uiteraard de service na aflevering. 

Electrische fietsen, het nieuwe fietsen

Vederlicht fietsen, zelfs met tegenwind of heuvelop, passend bij u met een goede verzekering en jaarlijks in onderhoud. Dat is het genot van een Electrische fiets van Mulder2Wielers. 

Elektrisch fietsen. Winst voor gezondheid en milieu!

Mulder2Wielers in Winschoten (Groningen) levert alle topmerken in alle mogelijke verschillende prijsklasses voor jong & oud. 

Wij leveren elektrische fietsen van de merken: Koga, Gazelle, Merida, Batavus, Centurion.  Neem een kijkje in ons assortiment

Koga E-Deluxe

Recreatieve tochten en dagelijks woon-werkverkeer: deze E-bike is overal inzetbaar door zijn gedegen kwaliteit en goede rijeigenschappen. Met gedoseerde ION trapondersteuning en krachtige accu in de achterdrager.

 

 

Meer Koga

Koga E-Nova NuVinci

Comfortabele E-bike met de nieuwe Bosch Active Cruise middenmotor voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uitgerust met het NuVinci Harmony naafversnellingssysteem met automatisch en traploos schakelen voor de comfortabelste fietservaring ooit!

 

Meer Koga

Koga E-Extension

Krachtige, kwalitatief hoogwaardige E-bike in een stijlvol design. Sportieve fietsers zullen de eigenschappen van de E-Xtension zeker weten te waarderen. De Ultra Torque motor biedt een zeer sterke ondersteuning.

 

Meer Koga

Kinderfietsen in Winschoten

Het 1e fietsje of de mooiste fiets van het schoolplein, Mulder2Wielers helpt u kind graag in het zadel. 

Komt u gerust kijken in onze showroom!

Wij verkopen kinderfietsen van Batavus.

Kinderfiets Star

Hippe voordrager, batterijverlichting, Veilig en prettig fietskarakter, fris van kleur, vrolijk van detail

Kinderfiets Snake

Batterijverlichting, 3 soepel schakelende versnellingen, een van de best verkochte jongensfietsen in Nederland

Kinderfiets Diva

Veilig en kindvriendelijk, voor zelfverzekerde jongedames, leverbaar met voordrager (optioneel)

Dames en Heren fietsen in Winschoten

Wij hebben een mooie range verbazend lichte citybikes met een trendy look. Praktisch inzetbaar voor een snelle rit in de stad of daarbuiten. 

Mulder2Wielers regelt uw verzekering, onderhoud en natuurlijk advies om een fiets uit te zoeken die echt bij U past. 

Batavus Mambo

Deze populaire, praktische en trendy stadsfiets heeft een metamorfose ondergaan. De bagagedrager is geïntegreerd in het opnieuw ontworpen frame, de kabels zijn subtiel weggewerkt en lijnen en hoeken zijn fraai afgerond. Onderdelen als de verende voorvork met geïntegreerde koplamp.

 

Meer Batavus fietsen

Batavus San Remo

Ga je voor goud? Dan tonen we je met trots de Batavus San Remo. Fiets van het Jaar 2013. Met de lichte voorvering en premium versnellingsnaaf daagt de San Remo je even gemakkelijk uit voor dynamische stadsritten als adembenemende toertochten. Licht van gewicht, prettig verend, in alle opzichten gebruiksvriendelijk. 

 

Meer Batavus fietsen 

Batavus Ventoux

Het bewijs dat een fraai uiterlijk en laag gewicht prima samengaan. Onderhoudsarm dankzij de 8 speed naafversnelling en innovatieve kettingkast.

Deze kwaliteitsfiets staat altijd paraat voor intensief maar aangenaam gebruik.

 

 

Batavus assortiment

Moederfietsen in Winschoten (Groningen)

Een solide fiets veilig voor Moeder en Kind. 

Een moederfiets heeft altijd een ruimere frame voor een makkelijke instap, de fietsen zijn uitgerust met een dubbele standaard en stuurslot om de fiets stabiel neer te kunnen zetten.

Onze  moederfietsen zijn geschikt voor elk type kinderzitje, deze kinderzitjes zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. 

Moederfiets Mambo

Gaat jouw voorkeur uit naar een functionele, betrouwbare en chique stadsfiets die veiligheid en comfort biedt? Een fiets waarop je met gemak kinderen meeneemt, voor- of achterop? Dan past de Mambo Deluxe perfect bij je. Kinderzitjes zijn gemakkelijk te bevestigen. Met het extra brede stuur en de royale instap is er voldoende plek voor jou en je kind(eren). Veel functionele details als de vaste voorvork met geïntegreerde koplamp, de Aerflow kettingkast met automatische kettingspanner en de verstelbare stuurpen zorgen voor comfortabel en veilig fietsplezier. Daarbij is de Mambo Deluxe met zijn fraaie afwerking en ronde vormen een lust voor het oog.

Batavus Mambo de Luxe

Eén kind al in het kinderzitje, het andere ongeduldig op je arm, voor de boodschappen moet je nog een plek in je fietstas vinden en zelf moet je natuurlijk ook nog mee. Komt dit tafereel jou bekend voor? Met de Batavus Mambo Deluxe is dit voor altijd verleden tijd. De populaire Mambo Deluxe is ontwikkeld als de ultieme stadsfiets om het leven van moeders gemakkelijker te maken.

Vanwege de normale fietsgeometrie is de fiets ook goed te gebruiken zonder kinderzitjes. Dus ben jij op zoek naar een functionele, betrouwbare, chique stadsfiets waarop je veilig en comfortabel kinderen en/of bagage meeneemt? Deze Mambo heet niet voor niets 'Deluxe'.

Diva E-go® Cargo

De populariteit, de elegantie en het comfort van de Diva gecombineerd met de kracht van een e-bike. Plús een handige, inklapbare voordragermand. Dat is de Batavus Diva E-go® Cargo.

Een prachtige, stoere elektrische fiets voor eigentijdse vrouwen van alle leeftijden, waarmee je met nog meer plezier door het leven fietst. Verkrijgbaar in een mooie, stijlvolle, zwart matte uitvoering. Exclusief bij de Batavus Premium dealer.